Останнім часом на ринку обладнання для лазні скляні двері все впевненіше займають лідируючі позиції, витісняючи традиційні та практичні дерев'яні та оригінальні комбіновані моделі. Скляні двері для лазні у багатьох випадках стають не тільки символом сучасності та затишку, але і виразом бездоганного смаку і високого рівня престижності.

Однак, для багатьох покупців, вперше зіткнувшихся з асортиментом скляних дверей для лазні, часто бентежить незвичайний, на вигляд крихкий і ненадійний зовнішній вигляд таких моделей. Однак, побачивши їх в інтер'єрі і познайомившись ближче з технічними характеристиками, рішення часто приймається на користь саме скла. Найперше враження від лазні, в якій встановлені скляні двері, як правило, залишається назавжди.

Двері для лазні формують особливе просторове сприйняття приміщення — глибина і кришталева прозорість повністю нейтралізують відчуття замкнутості навіть найменшої парної, а стильний бронзовий відтінок відмінно підходить для будь-якого стилю інтер'єру.    

Однак, скляні двері для лазні не тільки виглядають оригінально і модно, але і прекрасно справляються зі своїми основними функціями. Виготовлені з термостійкого загартованого скла товщиною в 8 мм, укомплектовані коробом з високоякісної клеєної деревини, двері для лазні служать прекрасним бар'єром між парною і суміжним приміщенням, утримуючи всередині температуру і вологий пар.

Герметичність конструкції та щільність прилягання стулки дверей до короба забезпечується ущільнювачем, прокладених по всьому периметру дверей, а спеціально виготовлена регульована фурнітура, покрита захисним антикорозійним напиленням, повністю виключає провисання. Таким чином, скляні двері для лазні не тільки бездоганно виглядають, але і виконують свої функції навіть краще, ніж дерев'яні.

Крім того, на відміну від дерев'яних, скляні двері для лазні мають універсальну конструкцію, і легко перетворюються з правобічних в лівосторонні простим перевстановлення короба. За скляними дверима легко доглядати, вони не вимагають періодичного регулювання і зберігають відмінний зовнішній вигляд протягом усього терміну служби.