Наявність в інтер'єрі каміна є потужним дизайнерським засобом створення комфортної і затишної атмосфери, способом підкреслити стиль і шарм. Сьогоднішнє конструктивне різноманітність камінів просто вражає уяву: пристінні, кутові; симетричні і асиметричні, вбудовані або готові агрегати здатні задовольнити самі вибагливі вимоги. Однак в більшості випадків тепла, що виділяється відкритим каміном, явно недостатньо для обігріву приміщення і роль виконується каміном так і залишається тільки декоративною.Проте, на сучасному ринку широко представлені і сучасні комбіновані печі - каміни для опалення приміщень.

Йдеться про готові опалювальні пристрої, які оптимальним чином поєднують в собі красу відкритого каміна і печі, й представляють ефективний камін для опалення.

Потужні і красиві каміни для опалення від компанії «Теплодар» завоювали серця українських споживачів завдяки високій якості виготовлення, практичності використання і простоті установки. 

Компанія «Теплодар» вже більше 13 років виробляє в широкому асортименті опалювальні печі та каміни для опалення житлових і нежитлових приміщень об'ємом до 200 м3. 

Неперевершена якість продукції, безпеку і надійність підтверджені європейськими сертифікатами, а доступна вартість зробила печі і каміни для опалення від «Теплодар» найбільш затребуваними у вітчизняних власників заміських будинків і дачників. 

До уваги дачників і власників приватних будинків компанія представляє:

  • камін для опалення з варильною поверхнею «ОВ-120»
  • інтер'єрну піч - камін для опалення «Вертикаль».

Готові каміни для опалення швидко і просто встановлюються в будь-якому приміщенні і не вимагають серйозних підготовчих робіт, на зразок облаштування фундаменту. Камін для опалення «Теплодар» має елегантний зовнішній вигляд, створюваний оригінальним дизайном кожуха-конвектора і скляними дверцятами, встановленої на топочном каналі. 

Каміни для опалення «Теплодар» забезпечують практичність використання за рахунок наявності вручений плити і можливості обігрівати суміжне приміщення за допомогою відводу тепла (модель «Вертикаль»). Реалізований конвекційний принцип нагріву повітря робить каміни для опалення «Теплодар» дійсно динамічними і потужними приладами для обігріву житла.

Офіційний представник виробника компанія «Теплодар-Україна» дає можливість придбати камін для опалення жителям Нікополя, Білої Церкви, Дніпропетровська, Чернігова і будь-якого іншого куточка нашої країни.