Російська лазня. Будівництво полягає в правильному і грамотному розташуванні всіх елементів в парній, а також теплоізоляції приміщення. Піч для лазні повинна знаходитись на віддаленій відстані від легкозаймистих об'єктів, бо вона нагрівається до високої температури. Виділяєме кам'янкою для лазні тепло частково витрачається на обігрів стін, підлоги, стелі та лежанок, тому так важлива якісна теплоізоляція парного приміщення. Всі стіни в лазні повинні бути більш утепленні ніж в будинку, через те, що в ній повинен підтримуватися особливий температурний режим.

При купівлі печі-кам'янки для лазні не варто віддавати перевагу більш дешевим моделям, тому, що вони не виправдовують себе, незручні й мають дуже маленький термін служби.

Головну роль при будівництві російської лазні грає акуратність і ґрунтовність теплоізоляції. Стіни в лазні не потребують штукатурки, фарбування тощо. Вони оббиваються дерев'яною вагонкою з антисептичним покриттям.

При догляді за парним приміщенням не рекомендуються використовувати сучасні хімічні речовини, через їх випаровування у вологому середовищі. Пароізоляція стін робиться між внутрішньою і зовнішньою дерев'яною обшивкою стін сауни або лазні. Найкраще з цими питаннями звертатися до фахівців компанії «Теплодар Україна», вони якісно обладнають вашу лазню і сауну.

Найкращими з лазень є російські лазні. Є важливі моменти, які треба враховувати при розробці проектів і будівництві російської лазні: лежанки повинні бути зручними та підходити під будь-який зріст і положення людини, банна піч повинна вибиратися відповідно до обсягу опалювального приміщення.

Ми не рекомендуємо полки, стіни та стелі робити з одного дерева, віддайте переваги різним сортам деревини, це не тільки значно прикрасить вашу парну, але і поліпшить теплові характеристики.

Головне, не забувати, що за побудованою російською лазнею потрібен догляд.

Адже при відвідуванні комерційних лазень і саун ми навіть не замислюємося про те, що за лазнею треба стежити, не тільки за самою лазнею, а й за піччю. Камені для електрокам'янки необхідно раз на рік перебирати, промивати і замінювати розколоті.

Здавалося б, навіщо за ними стежити, але якщо цього не робити, в лазні буде залишатися запах цвілі, і роздроблений мінерал погано впливає на роботу кам'янки для лазні.

Купуйте обладнання для будівництва російської лазні в магазині компанії «Теплодар Україна».