Компанія «Теплодар-Україна» пропонує зручні і функціональні каміни печі

    Різноманіття асортименту, яке пропонує сучасний ринок опалювальних пристроїв, дозволяє самому вимогливому власнику приватного будинку підібрати оптимальний варіант обігріву житла. Вирішенням опалювального питання в дусі часу є готові каміни печі моделей, представлених компанією «Теплодар» можна знайти у відповідному розділі сайту), які чудово вписуються в інтер'єр заміського будинку, котеджу, дачі і забезпечують ефективний і динамічний обігрів.

   Безсумнівно, велике значення мають технічні характеристики опалювальних пристроїв: потужність, матеріали виготовлення, додаткові можливості, режими горіння і т.д. Однак якщо мова йде про встановлення опалювальних пристроїв у житловому приміщенні, то особливості дизайну також грають не останню роль.

    Компанія «Теплодар-Україна», як ексклюзивний представник російської компанії «Теплодар» на Україні, пропонує вітчизняному споживачеві практичні та красиві каміни й печі.

В асортимент ряду компанії «Теплодар» представлені інтер'єрні каміни та печі.

  • Опалювально-варильні каміни печі (модифікації «ОВ-120» і кутовий моделі «ОВ-120»)
  • Модельна лінія «Вертикаль» (компактні інтер'єрні каміни печі «Металіка» і «Кераміка»).

 

«ОВ-120» - опалювально-варильні каміни-печі забезпечують ефективний обігрів до 120 куб м, крім цього, дозволяють готувати на вручений поверхні і прекрасно виглядають в інтер'єрі заміського будинку.

«Вертикаль» - інтер'єрні каміни печі, розраховані на обігрів до 120 куб метрів об'єму приміщення, оснащені чавунною варильною поверхнею, передбачено підключення тепловідведення для обігріву сусідніх приміщень