Камін - це атрибут комфорту в заміському будинку, це відпочинок, який супроводжується неспішними розмовами в улюбленому кріслі, це насолода від затишного потріскування дров в топці та виду вогню від якого неможливо відвести погляд.

Однак, як правило, дачникам і власникам заміських будинків доводиться відмовлятися від бажання встановити в приміщенні камін на користь печей, оскільки відкрите вогнище не здатне забезпечити якісне опалення.

Сьогодні комбіновані печі-каміни являють собою компромісне рішення для любителів відпочивати в теплі й комфорті. Водночас кутові каміни-печі займають мінімальну кількість корисної площі та забезпечують максимально ефективний обігрів. Кутовий камін «ОВ-120» від компанії «Теплодар» прекрасний приклад потужного і функціонального опалювального приладу з оригінальним дизайном.

Кутові каміни оптимальним чином поєднали в собі всі переваги каміна і кращі якості печі. Повністю готовий до установки кутовий камін «ОВ-120» від компанії «Теплодар» являє собою потужний агрегат з топкою, яка закрита скляними дверцятами та встановлена ​​в декоративний кожух-конвектор. Завдяки такій конструкції кутові каміни не тільки отримали привабливий зовнішній вигляд, але і володіють  більш високими показниками тепловіддачі й більш ефективним ККД.

Між поверхнею топки та кожухом-конвектором кутовий камін «ОВ-120» має вільний простір, в якому нагріті потоки повітря по закону фізики направляються вгору, на їх місце втягується більш холодне повітря, який також нагрівається. Завдяки конвективному принципу обігріву, кутові каміни забезпечують високу динаміку опалення приміщення.

Оскільки кутовий камін «ОВ-120» оснащений скляними дверцятами топкового каналу, крізь яку в приміщення також надходить променисте тепло від вогню, що нагріває поверхні в безпосередній близькості. Таким чином, кутові каміни «ОВ-120» забезпечують ефективний обігрів приміщення за допомогою конвективного принципу, який чудово поєднується з теплом виходить від камінної топки та створює затишну атмосферу в домі.