Баня відрізняється від інших приміщень в першу чергу внутрішнім мікрокліматом, без якого вона перетворюється в звичайну ванну або душову кабіну. Висока температура і велика кількість насиченого гарячого вологої пари є основними атрибутами банної процедури і формують той мікроклімат, за який ми її і цінуємо.

Скляні двері для лазні

Вибираючи будівельні матеріали та обладнання для лазні, потрібно пам'ятати, що найбільші втрати тепла відбуваються через дверний проріз, тому двері для лазні повинні бути максимально розраховані на експлуатацію в складних умовах. Серед усіх сучасних моделей найпопулярнішими і затребуваними останнім часом стали скляні двері для лазні.

Виконані з дуже міцного ударостійкого восьмиміліметрову скла, двері для лазні цієї конструкції найкращим чином виконують головну функцію - зберігають тепло саме там, де це необхідно, і не пропускають пар в суміжні приміщення. Цьому сприяє особлива конструкція дверей, яка передбачає наявність сучасного ущільнювача по всьому периметру, який забезпечує щільність закривання стулки і загальну герметичність дверей.

Крім того, на відміну від повністю дерев'яних моделей, скляні двері для лазні не піддаються впливу вологого середовища і не деформуються навіть через кілька років активної експлуатації. Цьому багато в чому сприяє і правильно підібрана фурнітура, якої багато виробників і покупці приділяють недостатньо уваги.

Фурнітура скляних дверей

А між тим, саме фурнітура забезпечує наступне:

  • надійність кріплення досить важкою скляною стулки дверей до короба;
  • легкість ходу;
  • бездоганний зовнішній вигляд, який обов'язково повинні мати двері для лазні.

Саме тому всі додаткові елементи й аксесуари повинні бути виготовлені ретельно і бездоганно, оскільки фурнітура повинна не тільки ефективно виконувати свої функції, а й гармонійно поєднуватися з повітряної скляною поверхнею і ідеально її доповнювати.

Компанія Greus, яка спеціалізується на виробництво дверей для лазні, використовує в своїх моделях тільки бездоганну високоякісну фурнітуру, виготовлену із сучасних високотехнологічних матеріалів. Двері для лазні від Greus відмінно виглядають в будь-якому інтер'єрі, оскільки цьому сприяє універсальне колірне рішення (прозора або матова бронза), а виконана в тому ж стилі фурнітура є витонченим і надійним доповненням.

Придбати двері для лазні виробництва фірми Greus можна в магазинах компанії «Теплодар Україна» в Одесі, Харкові, Мелітополі, Черкасах та інших містах по всій Україні.