Відпочинок в парній, чи то класична лазня, чи то фінська сауна або турецький хаммам, розслабляє, заспокоює та оздоровлює організм власноруч. Але подібні властивості можливо помітно посилити за допомогою ароматерапії. Все, що для цього потрібно - це спеціальні ароматизатори. Їх розмішують у воді та ллють на розжарені камені або додають у паропровід парогенераторів, завдяки чому повітря в приміщенні набуває приємного запаху. Правда, вибирати такі ароматизатори слід вкрай уважно. А чи не найкращий варіант серед усіх доступних на ринку - продукція торговою маркою Lacoform. І переконатися в цьому легко...

Чому складно підібрати ароматизатор для сауни або лазні?

Мода на ароматерапію почала користуватися успіхом давно і не припиняється досі. Тому насичувати повітря в парних спеціальними засобами намагаються й у домашніх лазнях, і в SPA-салонах. Але такі склади можуть серйозно відрізнятися один від одного. Справа тут не тільки в самому запаху - в кінці кінців, це справа смаку: комусь подобаються м'які, комусь насичені мало не до різкості. Куди важливіше, що в продажу багато дешевих ароматизаторів, зроблених невідомими компаніями із незрозумілих компонентів. Тому такі «додатки» до пари не тільки не приносять релакс і користь для дихальної системи й шкіри, а цілком можуть викликати запаморочення, слабкість і головний біль. Хоча свої орієнтири якості все ж існують - і Lacoform один з них.

Чим примітний бренд Lacoform?

Торгова марка Lacoform належить німецькому концерну Chemoform AG. Він існує з 1962 року, є одним з найбільших у Європі з виробництва засобів по догляду за басейнами, лазнями і джакузі, а також для велнес-індустрії і завоював безліч галузевих нагород і премій - завдяки ефективності та прогресивності своєї продукції. Все це справедливо для ароматизаторів під брендом Lacoform, які випускаються компанією для використання в сауні і парній.

Якими перевагами володіють ароматизатори Lacoform?

Визнання складів від цієї торгової марки більш ніж виправдано. Адже дані ароматичні засоби для бань відрізняються цілим рядом найважливіших плюсів, до яких в першу чергу відносяться наступні:

  • Натуральність. Для виробництва ароматизаторів Lacoform застосовують виключно натуральні, природні компоненти. Завдяки цьому можна бути впевненим, що такі склади принесуть тільки користь, а ризик алергії у них мінімально можливий.
  • Різноманітність. Асортимент засобів у цього виробника дійсно величезний. Ви можете знайти в каталозі склади із запахом сосни, берези, лаванди, м'яти, евкаліпта, конвалії, фруктів, липового цвіту, альпійських трав, акації, тірольського кедра, крижаного вітру і т.д.
  • Економічність. Для всіх ароматизаторів Lacoform характерна висока концентрованість складу. Тому для насичення повітря приємним і легким ароматом досить додати у воду буквально кілька крапель – тож такого засобу вистачить на багато відвідувань парної.

Де краще вибирати ароматизатори від Lacoform?

Ми впевнені: в інтернет-магазині «Теплодар Україна» ви отримаєте оптимальні ароматичні засоби для лазні та сауни цієї німецької марки. Причиною цього є такі фактори, як:

  • Гарантована якість. Ми працюємо безпосередньо з виробниками, тому в нашому інтернет-магазині виключені підробки. Ароматичні склади справжні і залишать у вас тільки позитивні емоції.
  • Продуманий сервіс. Замовляти ароматизатори для лазні Lacoform у нас і легко, і комфортно за рахунок зручного сайту. Доступно безліч способів оплати, а доставка вашої покупки в будь-яку точку України не займе багато часу.
  • Привабливі ціни. Наша компанія намагається оптимізувати як свою роботу, так і схеми поставок. Тому вартість товарів вигідна і для приватних осіб, і для корпоративних покупців.

Якщо Ви хочете купити ароматизатор в баню, то звертайтеся в «Теплодар Україна»! Прямо зараз Ви можете придбати одні з кращих ароматизаторів під торговою маркою Lacoform. Ці склади зроблять ваш відпочинок в парній вражаючим і незабутнім!