Печі для лазні «Русь»  

З 2004 року компанія «Теплодар» запустила у виробництво нову серію печей для лазні «Русь». Вона стала ідеальним обігрівачем для любителів традиційної російської лазні в якій дуже важливо дотримуватися правильне поєднання температури та вологості повітря. У розробці цієї дров'яної печі для лазні були задіяні кращі інженери, технологи та досвідчені конструктори, а так само враховані всі побажання споживачів. Серія представлена ​​в шести модифікаціях, що дозволяє встановити піч для лазні серії «Русь» як у себе вдома, так і в міській парної. Кам'янки для сауни цієї серії можуть мати вбудований швидкісний пароутворювач. 

Печі для лазні «Сибір-Панорама» 

Піч для лазні «Сибір-Панорама» вже більше 10 років активно купується в країнах СНД. 

Її основні параметри:  

  • вона обігріває парилку об'ємом 10-20 м³; 
  • вміщує в собі 55 кг каменю; 
  • габарити складають 778 × 372 × 552 мм. 

Печі для лазні «Сибір» 

Піч для лазні «Сибір» дуже динамічна, вона набирає температуру 100 за 30 хвилин, і має закладку каменів 55 кг, що є ідеальним показником для сауни. Обігрівач оснащений 17 дюймової скляними дверима і виносної топкою: це дозволяє встановити піч безпосередньо в парній, і обладнати камін в передбанному приміщенні. 

Печі для лазні «Сахара» 

Піч для лазні «Сахара» має восьмикутну форму - це важливо при русі позитивної енергетики по фен-шуй. Піч має двокамерну кам'янку, яка дозволяє більш інтенсивно прогрівати камені для сауни з п'яти сторін. «Сахара» має також багатосекційний швидкісний пароутворювач, який дозволяє отримати легкий пар через 20 хвилин після розтоплення. Такі печі на дровах з пароутворювачем ви можете придбати тільки в компанії «Теплодар», так як вона є унікальною і запатентованої. Купити печі для лазні в компанії «Теплодар Україна» ви можете за вигідною ціною.