Відомо, що кожне приміщення потребує дверей, до того ж, двері можуть бути різними в залежності від функціональних особливостей того чи іншого приміщення. Оскільки, ми займаємося будівництвом турецьких лазень, то нас цікавлять двері для хамам. Слід зазначити, що турецька лазня - це особливі умови і певний імідж, тому сучасні двері для хамів покликані повністю відповідати цим умовам і підкреслювати імідж турецької лазні.

Давайте перерахуємо вимоги, які пред'являються до дверей для хамам:

  • підвищена стійкість до впливу вологого повітря і високій температурі;
  • високий рівень міцності і герметичності для збереження тепла в поступово нагрівають приміщення хамама;
  • зовнішнє відкривання дверей для хамам і щільне закриття, без застосування додаткових зусиль.Слід сказати, що завдяки зусиллям сучасних виробників, двері для хамів повністю відповідають всім перерахованим вище вимогам. Виготовлені з загартованого і ударостійкого скла, двері для хамів здатні гарантувати тривалу експлуатацію в умовах підвищеної вологості і температури, а коробка з спеціально обробленого алюмінію захищає двері від корозії. До того ж, загартоване скло - ударостійке, а використання силіконових ущільнювачів забезпечує герметичність закриття дверей.

Індивідуальності банного приміщення хамама можна додати за допомогою вишуканого забарвлення дверей. Сьогодні існують матові скляні двері для Хамових різних відтінків: від сірого і бронзового до срібного і золотистого. Прозорі двері будуть виглядати особливо естетично, роблячи приміщення більш світлим і об'ємним.

Для запобігання тепло втрат, що дуже важливо для банного приміщення хамама, яке нагрівається поступово, сучасні двері для хамам мають спеціальні ущільнювачі, виготовлені з силікону. До того ж, ущільнювач забезпечує безшумне закриття дверей. Ручка дверей для хамів практично не нагрівається, що виключає опіки, а антикорозійні петлі здатні витримувати навантаження до 20 кг - кожна.

Як скляні, так і матові двері не тільки вигідно підкреслять витончений інтер'єр хамама, але і зроблять його більш яскравим. За скляними дверима не потрібен особливий догляд, на них не скупчуються мікроби і бактерії, що особливо важливо для громадських хамамов. Компанія «Теплодар Україна» займається постачанням і установкою дверей для хамамів в Одесі, Миколаєві, Кам'янець-Подільському, Львові, Києві та інших містах.