Переваги скляних дверей

Скляні двері гармонійно доповнюють банні інтер'єри, оформлені як у класичній, так і в сучасній стилістиці. Такі конструкції стали останнім часом особливо популярними при будівництві та облаштуванні лазень, саун та хамамів. У порівнянні з дерев'яними аналогами дверні полотна зі скла мають більш елегантний і оригінальний зовнішній вигляд. Для їх виготовлення використовується не звичайне, а загартоване скло - ударостійкий матеріал, який виготовляють за спеціальною технологією чергування декількох циклів нагріву та охолодження.

7 основних переваг використання скляних дверей у саунах і хамамах:

1. ОРИГІНАЛЬНІСТЬ ІНТЕР'ЄРУ.

Скляні двері надають сауні певного колориту. Універсальне скло підійде до будь-якого облицювання і кольору стін, зробивши оформлення більш витонченим.

2. НЕОБМЕЖЕНИЙ СТРОК СЛУЖБИ.

Скло не деформується від підвищеної вологості, витримує перепади високих температур і відрізняється удароміцними властивостями.

3. ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ ДИЗАЙНУ.

Скляні двері в сауну та хамам можна обрати будь-якого розміру та стилістики.

4. БЕЗПЕЧНІСТЬ.

Прозорий матеріал не схильний до гниття. Якщо ж Ви обрали матове скло, цвіль і грибок не вкриють поверхню навіть через роки експлуатації, завдяки хімічному способу напилення, що гарантує повну безпеку для здоров'я людини.

5. ЯКІСНА ФУРНІТУРА.

Для скляних конструкцій в парній використовують практичну і вологостійку фурнітуру. Ущільнювачі гарантують відмінну герметичність. Ручку для таких дверей можливо підібрати в залежності від вподобань замовника.

6. ТЕПЛОИЗОЛЯЦІЯ.

Завдяки властивостям матеріалу скло чудово утримує гаряче повітря всередині парної. Ця особливість дозволяє вдосталь насолодитися ефектом сауни.

7. ЛЕГКІСТЬ В ДОГЛЯДІ.

Невибагливе скло досить промити спеціальним засобом і витерти насухо. Розводи та плями від жорсткої води очищаються розчином білого оцту або лимонного соку.