Сьогодні багато хто будує на своїх заміських ділянках російські лазні, фінські сауни і турецькі хамами. Також побудувати турецьку лазню можна в міській квартирі! До речі, хто одного разу відвідав турецьку лазню, відчув на собі вплив її ласкавого пара, відчув усі принади східного масажу, зробить відвідування хаммама своєю традицією та навіть побажає влаштувати власний хамам. І це не так складно, як може здаватися на перший погляд. Будуть потрібні тільки:

  • хороша теплоізоляція;
  • відповідна обробка (мармур, мозаїка або плитка);
  • підключення парогенератора до каналізаційної та водопровідної систем.

Особливості вибору дверей для хамама

Зазвичай в громадських хаммамах роблять три приміщення, але в домашніх умовах досить і одного. Тільки уявіть собі, стеля і стіни з мармуру, а в дверному отворі красується прозора, скляні двері для хамама. До речі, двері для хамама повинні бути обов'язково виготовлені з жароміцних матеріалів, тому її виготовляють із загартованого термостійкого скла. При установці забезпечують невеликий зазор для хорошої циркуляції повітря, а ущільнювачі з силікону гарантують щільне і тихе закриття дверей.

Особливі вимоги пред'являються і до коробки дверей для хамама, вона не повинна деформуватися і іржавіти. Тому для скляних дверей передбачений алюмінієвий короб, при цьому алюміній проходить спеціальну обробку - анодування, що робить його стійким до впливу високої вологості, а при високій температурі він не нагрівається, запобігаючи небезпека обпектися.

Зовнішній вигляд дверей для хамама


Зовнішній вигляд дверей для хамама - це окреме питання, як і будь-якого іншого обладнання, наприклад, парогенератора. Шикарна обробка приміщення турецької лазні і витончені скляні (прозорі або матові з бронзовим відливом) двері для хамама додадуть відвідування турецької парної ще й естетичного задоволення. Компанія «Теплодар Україна» пропонує двері для хамама імпортного виробництва. Сертифікати якості дверей, представлених в нашому асортименті, свідчать про те, що скло дверного полотна пройшло багатоетапну загартування, завдяки чому знайшло необхідну міцність, високу жаростійкість і безпеку.

Коробка з алюмінієвого профілю призначена для експлуатації в особливому режимі турецької лазні - при тривалому впливі рясного пара вона не іржавіє, при високій температурі - не нагрівається. І матові і прозорі скляні двері стануть прикрасою і доповненням вишуканого інтер'єру турецького хамама. Найбільш повну інформацію про придбання двері для хамама в Миколаєві, Львові, Вінниці, Тернополі, Кривому Розі та інших містах можна, проконсультувавшись зі спеціалістами компанії «Теплодар Україна».