В Європі дров'яна піч камін використовується за своїм прямим призначенням - обігрів житла. У нас же камін - це атрибут розкоші і декоративний елемент інтер'єру. Сучасний котедж, у вітальні стоїть розкішний камін для дому, і під кожним вікном батарея або конвектор - це класичний приклад використання каміну в нашій країні. Це не тільки дивно, але ще і дуже невигідно.

   Навіщо купувати дорогий камін і використовувати його в півсили. Сучасна дров'яна піч камін здатна на диво приємні речі:

  1. самостійно обігріти площу близько 200 м2 (в залежності від моделі).
  2. з її допомогою ви значно заощадите на електроенергії і газі.
  3. при правильному використанні дров'яна піч камін окупається досить швидко.

   Піч-камін являє собою міні-камін. Така установка має високий ККД за рахунок закритої топки. Скляні дверцята сприяють довгому горінню дров і робить більш безпечним ваше перебування біля каміна.

   Різні виробники називають схожі опалювальні пристрої по-різному: піч, камін, піч-камін для будинку. Як би їх не називали, ваше завдання - навчитися відрізнити їх зовні. Піч камін має велику топку для закладки дров і, звичайно ж, вогнетривкі дверцята зі стеклокерамического матеріалу, завдяки цьому ви повною мірою можете милуватися вогнем. Скло захищає вас і ваші меблі від попадання іскор вогню і вугілля. Для того щоб вікно не покривалося кіптявою, спеціально передбачена система обдуву через технологічну щілину, яка дозволяє склу залишатися прозорим. Для виготовлення каміна використовують п'ять основних матеріалів:

●     сталь,

●     чавун,

●     вогнетривке скло,

●     термостійкий кераміка,

●     фарба.

 

   Піч-камін значно краща звичайного каміна за принципом дії. Камін обігріває приміщення за рахунок променевої енергії виходить безпосередньо від полум'я.  

   Піч-камін для будинку нагріває безпосередньо повітря, який швидко поширюється по приміщенню.

   Купуючи камін, перш за все, визначтеся з вашими можливостями і технічними потребами. Вартість дров'яної печі-каміна починається від декількох сотень доларів і закінчується тисячами, все залежить від моделі, виробника і постачальника.

    Компанія «Теплодар Україна» надає великий вибір дров'яних печей-камінів за самими приємними цінами в Україні. Ми офіційний представник компаній «Теплодар» і «Helo» і гарантуємо високу якість продукту. Менеджери компанії «Теплодар Україна» раді допомогти вам у виборі і придбанні продукції.