Виготовлення дров'яних опалювальних печей для дачі є одним з напрямків компанії «Теплодар». Печі відповідають всім стандартам якості і відрізняються лаконічним дизайном. «Теплодар Україна» є офіційним ексклюзивним представником компанії «Теплодар» в Україні. Піч для дачі обладнана ефективною міцної топкою з високим ККД. Конвектор покращує теплотехнічні властивості опалювальної печі та виконаний в сучасному стилі. Кожна дров'яна піч для дому та дачі має свої особливості як зовнішньо, так і конструктивні.

Серія «Топ модель» служить для обігріву житлових приміщень та приготування їжі. Однією з особливостей є конвектор нового покоління, який підтримує економічний режим горіння до 10 годин від однієї закладки дров. Піч для дачі «Топ модель» має трьохоборотну конструкцію топки й двоканальною систему допалювання. Опалення має невеликі габарити та самоохолоджучі дверцята. Піч для дачі «Топ модель» створена для тих, кому необхідний економічний режим горіння.

Металеві дров'яні печі для дачі «Серія Т» надійні та прості в експлуатації. Піч має два режими роботи: економічний і інтенсивний. Опалювальний пристрій облаштований варильною поверхнею, що замінює побутову плиту для приготування їжі. В економічному режимі піч працює 2-3 години з однієї закладки дров. «Серія Т» випускається у двох модифікаціях з опалювальною здатністю 100 і 200 м³.

Дров'яні пічні конструкції для дачі від компанії «Теплодар» зручні у використанні та довговічні при правильній експлуатації. Прогрівається не тільки приміщення, в якому встановлена опалювальна система, але і весь будинок, за рахунок конвектора, який швидко прогріває повітря і поширюється по приміщенню.

Компанія «Теплодар Україна» пропонує жителям України високоякісне обладнання за цінами офіційного постачальника. Наші фахівці проконсультують і встановлять дров'яну піч для дачі з урахуванням всіх норм і вимог по техніці безпеки. Ми також пропонуємо широкий вибір елементів конструкції димохідної труби, виконаних з жаростійких антикорозійних матеріалів.