Інфрачервона кабіна готова до використання через 15 хвилин після включення. Коли ви зайдете в сауну, повітря буде не гарячим - не лякайтеся, це головна унікальність такого роду інфрачервоних саун. Інфрачервоний випромінювач гріє безпосередньо вас, а не повітря.

Підготовка до відвідування ІК сауни

За півтори години до сеансу рекомендується злегка перекусити, а за 30 хвилин - випийте 0,5 - 1 л мінеральної води. Рідину потрібно приймати під час процедури і після - для компенсації зневоднення організму. Не рекомендується пити:

  • солодкий чай;
  • сік;
  • і інші містять цукор напої.

Інфрачервона кабіна перед сеансом ретельно провітрити - ви повинні дихати свіжим, а не затхлим повітрям. Якщо ви перший раз в сауні, то чи не перегрівайте її вище 45ºС і не сидите там довше 25 хвилин, як і в звичайній сауні з кам'янкою. Для посилення потовиділення перед сеансом прийміть гарячий душ, це допоможе вашим порам швидше відкритися. Наносити лосьйон і крем на тіло перед входом в інфрачервону кабіну вкрай не рекомендується. Вода надає сильний опір інфрачервоного випромінювання, тому вам необхідно запастися рушниками і постійно витерати піт, інший рушник підстеліть на полицю, перед тим як сісти.

Відвідування ІК кабіни при хворобі

Інфрачервона кабіна підвищує температуру тіла до 38,5ºС що імітує хворобу і включає в організмі механізми боротьби з інфекцією. При перших проявах простудних захворювань вирушайте в сауну і ніяка недуга вам не страшна. Для кращого прогрівання ніг і щиколоток їх необхідно підняти і розмістити ближче до випромінювача. По закінченню процесу паріння необхідно 5-10 хвилин відпочити і не робити ніяких різких рухів.

Інфрачервона кабіна в лікувальних цілях повинна відвідувати систематично тривалістю сеансу 30-40 хвилин. Після прийняття процедури обов'язково прийміть душ, для того, щоб змити вийшли з потім шкідливі речовини, до речі, можна поскрабьте свою шкіру за допомогою гімалайської солі. Після водних процедур можете наносити на тіло будь-який необхідний для вас крем або масло.

Інфрачервона кабіна виготовляється з біологічно чистого дерева, яке при нагріванні виділяє антисептичні та антибактеріальні речовини знезаражувальні вашу сауну. Догляд за такою сауну зводиться до мінімуму - провітрити і протерти напівсухий ганчірочкою. Купити інфрачервону кабіну ви можете в компанії «Теплодар Україна».