Зробити заміський будинок комфортним не тільки в літній час, але і в холодну пору року можливо тільки за умови наявності опалювальних приладів. Однак по-справжньому затишною дача стає тоді, коли зимовими вечорами можна зручно влаштуватися в улюбленому кріслі біля каміна і, дивлячись на вогонь у топці, відчувати гармонію життя. Однак найчастіше побудувати на дачі справжній камін або піч досить дороге і клопітне задоволення. Тим не менше, якщо власник заміського будинку невиправний романтик, але при цьому практична людина, то рішенням може стати камінна піч. В останній час готові камінні печі набули популярності у вітчизняних власників заміських будинків і дач, оскільки відрізняються ефективністю, мають декоративні властивості, надійність і безпеку.

Конструкція камінної печі

Камінна піч, являє собою готову до встановлення металеву дров'яну піч, оснащену топкою з прозорими дверцятами з жаростійкого скла, завдяки яким агрегат і набуває вигляду ефектного каміна. На відміну від стаціонарних камінів, камінні печі мають великий ККД за рахунок закритої топки. Камінна піч:

  • повністю готова до установки;
  • не вимагає додаткового облицювання;
  • відрізняється компактністю розмірів і простотою установки.

Печі-каміни «Теплодар»

Російська компанія «Теплодар» з 1997 року почала розробку і запустила у виробництво котли і камінні печі «Теплодар», які на сьогоднішній день мають попит не тільки на російському ринку, але і в багатьох країнах Європи. Українському споживачеві продукцію компанії «Теплодар» пропонує компанія «Теплодар Україна». В асортименті ряду опалювальних пристроїв для заміських будинків, компанія «Теплодар», у тому числі, представляє увазі споживачів такі камінні печі:

  • опалювально-варильний камін «ОВ-120» та «ОВ-120 кутовий»;
  • камінна піч «Вертикаль» (модифікації «Металіка» та «Кераміка»).

Ці камінні печі «Теплодар» мають прекрасну тепловіддачу, і, завдяки конвекційному принципу, швидко і ефективно обігрівають приміщення об'ємом до 120 куб. м. Крім ефектних прозорих дверцят камінні печі «Теплодар» оснащені зручною і практичною варильною поверхнею. Камінна піч «Вертикаль» може працювати в режимі тривалого горіння до 10 годин на одній закладці дров. Крім цього, передбачена можливість підключення тепловідведення для обігріву двох суміжних приміщень.

Швидко і просто купити камінні печі «Теплодар» можуть жителі Білої Церкви, Нікополя, Харкова та інших куточків України. Для цього достатньо зв'язатися з представниками компанії «Теплодар Україна» за телефоном або за допомогою форми зворотного дзвінка, і замовлена ​​камінна піч «Теплодар» буде доставлена ​​в будь-яку точку країни.