Фіни свято вірять у цілющість сауни. Вони стверджують, що висока температура і мала вологість творять чудеса. Кажуть, що сауну може дозволити собі кожна людина, яка здатна до неї дійти.

Кам'янки для сауни та бані

Кам'янка для сауни може бути універсальною, як для російської лазні, так і для фінської сауни. Основними елементами каменки для сауни є:

  • конвекційний корпус;
  • система нагріву;
  • камінь-наповнювач.

Перетворити сауну на російську лазню дуже просто, потрібно вилити на каміння води, яка, моментально випаровуючись, наповнює приміщення парою. При будівництві громадської лазні краще обладнати дві окремі парні — фінську та російську. У сауні добре прогріватися перед лазнею, так ви отримуєте найкращий ефект від процесу ширяння.

Печі для лазні

Якою б красивою не була ваша парна, але без гарної печі для лазні вона стає поганою і непотрібною. Кам'янка для сауни важлива як серце для вашого організму. Вибираючи електропіч, зверніть увагу на надійність деталей і на відомість виробника. Провідні світові виробники гарантують довговічність не тільки своєї кам'янки для сауни, а й окремих її деталей. Компанія «Теплодар Україна» постачає на ринок України лише якісну продукцію, визнану у всьому світі. Ми спеціалізуємося на професійному обладнанні для лазень, саун і басейнів. Наші фахівці допоможуть вам підібрати кам'янку для сауни, яка ефективно опалює парне приміщення. Саме пекти для лазні не повинна бути занадто потужною, якщо ви обладнаєте парну для особистого користування. В іншому випадку вам доведеться будувати велике парне приміщення і досить багато платити за електроенергію.

А якщо ви плануєте будівництво SPA-центру або громадської лазні, то потужна кам'янка для сауни вам просто необхідна. Пекти для лазні частого використання призначена для щоденної роботи, що дозволяє забезпечувати теплом велику кількість користувачів. Зазвичай такі печі встановлюються на підлогу в кутку, що забезпечує встановлення додаткових лежанок.

Дров'яні кам'янки для сауни

Дров'яна кам'янка для сауни може не тільки розігріти парну, але й підігріти воду для вашої душової. Бак монтується на підставі димохідної труби, через яку йде гарячий дим і швидко прогріває воду. Ця система дуже зручна, вам не потрібні додаткові бойлери або інші пристрої для водного підігріву.

Купити кам'янку для сауни ви можете в компанії «Теплодар Україна» за вигідною ціною. Для цього вам тільки потрібно вибрати необхідну модель в нашому каталозі і оформити замовлення онлайн або зателефонувати нашим менеджерам за телефонами, вказаними на сайті, щоб вони допомогли вам з оформленням покупки в інтернет-магазині «Теплодар Україна».