Компанія «Теплодар Україна» пропонує широкий вибір матеріалів та обладнання для лазень та саун. У нас можна придбати печі для лазні, замовити повний технічний розрахунок лазневого приміщення та монтаж парної. З чого почати вибір електрокам'янки для сауни? Вибір печі для лазні починається з підрахунку обсягу приміщення та визначення необхідної потужності.

Електрокам'янки для сауни є екологічно чистими, безпечними та малогабаритними печами для лазні та сауни. Дані виробники займають лідируючі позиції в рейтингу печей для лазень і саун. Нові технології, якісні та міцні матеріали та, що не маловажливо, зручна система управління. Печі для лазні оснащені вбудованим або виносним пультом керування кам'янкою. Ваша робота з нагрівання зводиться до мінімуму - вибрати необхідний режим.

Електричні печі для лазні Helo

При виборі печі для лазні дуже важливо звернути увагу на робочу напругу. Розрізняють каменки для лазні з підключенням до мережі 220 В, і до мережі 380 В. У першому випадку потужність печі для сауни становить до 6 кВт (у печей компанії Helo - до 8 кВт), чого цілком вистачить для домашньої парної.

Ідеальне поєднання ціни та якості поєднує в собі кам'янка для сауни Helo Сup, що має:

  • настінну установку;
  • антикорозійне покриття;
  • термостійку емаль.

Існують кілька варіантів кам'янок для лазні Helo Сup, що відрізняються за потужністю та місткістю від 15 до 23 кг каменю. Об'єм, що обігрівається, становить від 2 до 13 м³, залежно від моделі (модельний ряд включає 5 моделей). Потужна електропіч для лазні Helo Cava (6-9 кВт) має мінімальну безпечну відстань всього 10 мм (на висоті до 450 мм), що з легкістю дозволяє монтувати її в полицю парної. У цій печі для сауни та лазні використовується камінь-наповнювач, що є сумішшю вулканічного каменю з талькохлоритом. Об'єм парної, в якій може використовуватися піч для сауни Helo Cava, становить 9-10 або 10-13 м (модельний ряд включає 2 моделі).

Більш дорогим та ексклюзивним варіантом печі для лазні є піч Helo Seidankivi. Облицювання виконане з фінського талькохлориту (мильний камінь). Ідеально виточені плавні лінії цієї печі для лазні та сауни підкреслюють вишуканість моделі. Кам'янка Helo Seidankivi красиво виглядатиме в центрі вашої парної, так як вся проводка підводиться знизу. Модель надана у трьох варіантах. Потужністю 10,5, 12 та 15 кВт та відповідним об'ємом парної — 9-15, 10-18 та 14-24 м³. Розглянута електрокам'янка для сауни вміщує 60 кг каменю і фанерована талькохлоритом вагою 200 кг.

Електрокам'янки Harvia

Печі для лазні Harvia мають величезний вибір, як за функціональністю, так і зовнішнім оформленням. Одна з малогабаритних моделей - Compact JM-30 підтримує об'єм парної 2-3 м3, при потужності печі 2 кВт. Пекти Compact JM-30 є відмінним варіантом для маленької домашньої сауни. Її незаперечні переваги:

  • напруга, що споживається - 220/380 В;
  • місткість каміння - 6 кг.

Печі для лазні потрібно вибирати дуже уважно, враховувати всі важливі фактори та консультуватися з професіоналами. Висококваліфіковані фахівці компанії «Теплодар Україна» радо допоможуть вам зробити правильний вибір.