Компанія «Теплодар Україна» пропонує широкий вибір дров'яних печей для лазні та сауни від відомого виробника — компанії «Теплодар». Високу якість та функціональність роблять опалювальне обладнання цієї марки лідером серед вітчизняних виробників. Відомо, що дров'яна піч для сауни призначена для нагрівання парильні і каменів до потрібної температури.

Дров'яна піч для дачної сауни зручна тим, що не вимагає підключення до електромережі, що значно економить ресурси та засоби. Паливом для опалювальної системи служать дрова, які ви можете заготовити влітку або придбати у відповідних магазинах. Кожух-конвектор дров'яної печі значно прискорює процес нагрівання повітря за рахунок потужного конвекційного потоку. У кисневмісних середовищах збільшується строк експлуатації печі, за рахунок елементів конструкції з висококолегованої сталі з вмістом хрому не менше 13%.

Металеві дров'яні печі

Металеві дров'яні печі від компанії «Теплодар» мають вищий ККД на відміну від цегляних печей. Лаконічний дизайн дров'яної печі для сауни моделей «Цукру» не має грубих форм і гострих кутів. Восьмикутний корпус надає не тільки гарний вигляд, але і робить конструкцію більш стійкою. Опалювальна система має двокамерну кам'янку, що допомагає обігрівати камені в двох секціях з п'яти сторін. Для зручності протипожежного оброблення, основа димаря розташована по центру печі.

Дров'яна піч для сауни Сахара 24 призначена для великих парних (14-24 м³) і має габарити 815×395×690 мм. Можлива установка багатосекційного швидкісного пароутворювача, що забезпечить парну м'якою і легкою парою. Вага дров'яної печі для сауни становить 54 кг, місткість каменю - 90 кг. Топка виконана з жаростійкої хромованої сталі, що забезпечує її високу міцність ідовговічність. Лінійка печей «Цукру» має такі моделі:

  • 24 ЛК;
  • 24 ЛКУ;
  • 24 ЛНЗП;
  • 24 ЛНЗПУ.

Печі в інтернет-магазині «Теплодар Україна»

Компанія «Теплодар» виробляє печі високої якості не тільки для лазень і саун, але і опалювальні печі для дому та дачі. У всіх моделях використовується легована нержавіюча сталь. Офіційним постачальником дров'яних печей для сауни на територію України є компанія «Теплодар Україна». Наші фахівці допоможуть вам вмонтувати обігрівальні системи в банне приміщення, використовуючи обладнання нового покоління. Купити дров'яні печі для сауни ви можете в компанії «Теплодар Україна» з можливістю доставки по всій Україні.