Вибираючи двері для лазні, багато власників приватних або громадських парних намагаються підібрати саме таку модель, яка була б максимально функціональної, зручною, красивою, і при цьому економічною. Всім цим параметрам найбільшою мірою відповідають двері з загартованого скла, які стають все більш популярними на ринку обладнання для лазень і саун.

Особливості скляних дверей

Скляні двері для лазні - це не просто нове слово в дизайні банного інтер'єру, це реальна альтернатива класичним дерев'яним конструкціям, які коштують досить дорого. Двері для лазні виготовляються за сучасними технологіями з використанням ударостійкого термостійкого скла (товщина - 8 мм). Вони повністю готові до установки і:

  • є універсальними, тобто можуть встановлюватися як на праву руку, так і на ліву;
  • несхильний впливу високих температур і вологості, утворених печами і парогенераторами;
  • зберігають ідеальний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації без особливих зусиль з боку персоналу.

Переваги скляних дверей для парної

Скляні двері для лазні дійсно економічні. По-перше, їх вартість не перевищує вартості високоякісних дерев'яних моделей ексклюзивного дизайну, а простота монтажу дозволяє заощадити на оплаті праці та додаткових витратних матеріалах. По-друге, скляні двері для лазні сконструйовані таким чином, що дозволяють максимально знизити тепловтрати - герметичність забезпечується спеціальним ущільнювачем, який забезпечує максимально надійне прилягання стулки двері до короба. А це означає, що для підтримки необхідного температурного режиму в парній доведеться витратити менше ресурсів і часу на підтримку необхідного стану печі.

Двері для лазні зі скляними стулками є дуже міцними, тобто їх досить складно пошкодити випадково. Спеціально підібрана фурнітура розрахована на великі навантаження і практично не виходить з ладу. Тобто, вам не доведеться часто ремонтувати або міняти двері для лазні, і вони прослужать вам стільки, скільки ви самі захочете.

І нарешті, двері для лазні мають стильний сучасний дизайн, який стане прикрасою будь-якого інтер'єру, і вам не доведеться витрачати додаткові кошти на надання внутрішньому оздобленню лазні додаткову родзинку. Компанія «Теплодар Україна» пропонує своїм клієнтам купити скляні двері для лазні виробництва компанії Saunax в Кривому Розі, Одесі, Харкові, Запоріжжі та інших містах України.