Російська лазня - це легка, м'яка, ніжна і рівна пара, справжній дубовий або березовий віник і відмінна компанія. Паріння - це цілий процес, кожен власник власної парної повинен знати, як правильно паритися, просушувати і провітрювати лазню. Саме тому російська лазня потребує часу і досвіду, головне — вкладіть у неї душу. Справжня душа лазні - дров'яна піч, вибирати яку необхідно ретельно і уважно.

Дров'яні печі «Русь»

Для російських лазень і саун ідеально підходять дров'яні печі «Русь» від компанії «Теплодар». Обладнання виготовляється з високоякісного матеріалу з використанням новітніх технологій. Компанія «Теплодар» займає лідируючі позиції серед виробників дров'яних печей для лазні та сауни. Компанія «Теплодар» розробила і запустила в серійне виробництво нову, стильну та унікальну дров'яну піч еліт-класу «Русь-Панорама», яка стала відмінним продовженням групи печей «Русь».

«Русь Панорама» 22ЛНЗП — дров'яна піч, яка чудово підходить для великих парильних приміщень (від 14 до 22 куб. м). До 95 кг каменю міститься в конвекційно-вентильованій кам'янці. У стандартній комплекції ця дров'яна піч оснащена парогенератором, який призначений для створення легкої перегрітої пари. Опалювальна система дозволяє досягти оптимального мікроклімату в сауні та бані. Розміри печі «Русь Панорама» становлять 932×377×576 мм. Діагональ екрану (світлопрозорого) 17 дюймів, маса 70 кг.

Особливості печі «Русь Панорама»

У розробці дров'яної печі «Русь Панорама» технологи та конструктори застосовували тільки нові опції та розробки, а саме:

  • в базовій комплектації парогенератор, що добре зарекомендував, з комплектації печей «Цукру», до основної функціональності він ще надає додаткову жорсткість самої конструкції;
  • ефект справжнього, повноцінного каміна або печі-каміна, які містять надійний, технологічний паливний канал з екраном-дверкою (світлопрозорий), оснащеною термостійкою магнітною клямкою.

«Русь Панорама» - найновіша дров'яна піч з недоступними раніше можливостями для покупця. Вона перевершує всі відомі аналоги дров'яних печей камінного типу. Дверцята дуже щільно прилягає до краю топки завдяки магнітному клямці, що дозволяє вам насолоджуватися горінням дров через екран каміна закритого типу. У магазині «Теплодар Україна» ви можете купити дров'яну піч для лазні від компанії «Теплодар» за доступною ціною.