Якщо ще недавно при зведенні лазні основна увага приділялася дотриманням технології будівництва і вибору опалювального устаткування, включаючи піч, підбираючи всі інші елементи за залишковим принципом, то сьогодні пріоритети зміщуються в бік високої якості у всьому. І особливі вимоги пред'являються до дверей для лазні, які захищають приміщення і формують перше враження про нього.

Особливості вибору дверей для лазні

Раніше для того, щоб підібрати найбільш відповідають усім вимогам і параметрам двері для лазні, потрібно було або виготовляти їх самостійно, або замовляти індивідуально. Сьогодні компанія Greus вирішила цю проблему і вам потрібно тільки лише вибрати необхідний розмір.

Самі ж двері виробництва Greus:

  • високоякісні;
  • естетичні;
  • функціональні.

Виробництво дверей для лазні

Сучасні двері для лазні виробляються по самим прогресивним технологіям з використанням новітніх матеріалів і складаються з трьох компонентів:

  • скляній стулки;
  • дерев'яного короба;
  • фурнітури.

Скло - це особливий матеріал, який потребує спеціальної підготовки. Виробляючи двері для лазні, компанія Greus використовує тільки ударостійке загартоване скло товщиною 8 мм, здатне витримати найсерйозніші механічні навантаження і високі температури. При цьому скляна стулка має елегантний і вишуканий зовнішній вигляд, і може бути прозорою або матовою з відтінком бронзи. Короб проводиться з добірної клеєної деревини і ідеально відповідає за розміром скляному полотну, гарантуючи максимально щільне прилягання стулки. Безшумність і герметичність забезпечується наявністю ущільнювача по всьому периметру, тому двері для лазні НЕ будуть пропускати тепло назовні. Технологія виробництва короба повністю виключає можливість деформування в процесі експлуатації.

Фурнітура, якої обладнуються скляні двері для лазні, істотно відрізняється від аналогічних виробів, які застосовуються для традиційних дверей. Металеві петлі виготовлені з матеріалу, здатного витримувати великі навантаження, і покриті спеціальним антикорозійним покриттям в тон кольору дверей. Скляні двері для лазні найвищої якості від компанії Greus представлені в каталозі компанії «Теплодар Україна». Замовити їх можна у консультантів компанії в Борисполі, Чернігові, Львові та інших містах України.