У сучасному будівництві вибір матеріалів, обробки та комплектуючих багато в чому визначається факторами надійності, відповідності стилю і популярності. Лазні не є винятком - для них найбільш характерно поєднання традиційності і технологічності, функціональності і дизайнерської завершеності. Тому сучасні двері для лазні вибираються за тими ж принципами - максимальна відповідність вимогам комфорту і сучасним модним трендам.

Саме тому найбільш популярними і затребуваними сьогодні є скляні двері для лазні. Вони не тільки допомагають формуванню істинно банного мікроклімату всередині приміщення, але і привносять в інтер'єр максимум затишку і настрою.

Особливості скляних дверей для лазні

Стильні та вишукані, двері для лазні виробляються з високоякісного загартованого скла, товщина якого становить 8 мм. Таке скло в 5 разів перевищує звичайний по міцності, і в 10 разів по термоустойчивости, тому скляні двері здатні витримувати:

великі температури, характерні для лазні (до 90-100 градусів);
високий режим вологості повітря.
Ще одна причина, по якій найбільш популярними сьогодні є скляні двері для лазні, є їх здатність підтримувати температурний режим всередині парної? задається піччю. Високоякісний дерев'яний короб з кращих сортів деревини обладнаний сучасним силіконовим ущільнювачем, що забезпечує герметичність і перешкоджає проникненню всередину приміщення холодного повітря зовні. Крім того, цей ущільнювач дозволяє закривати двері щільно і абсолютно безшумно. Скляне полотно має стильний дизайн під бронзу, воно може бути напівпрозорим або матовим, що дозволяє домогтися ефекту розширення простору і не перешкоджає проникненню світла. Тому двері для лазні з термостійкого скла припадуть до смаку самим вимогливим відвідувачам лазні.

Установка скляних дверей

Ще один фактор, що сприяє популярності скляних дверей - простота їх установки. Двері для лазні є універсальними і легко трансформуються відповідно до потреб інтер'єру в правосторонні або лівосторонні. Надійні регульовані петлі повністю відповідають вазі скляній стулки, що виключає провисання, мають надійне антикорозійне покриття.

Стильні та практичні скляні двері для лазні від компанії Saunax користуються великою популярністю покупців. Придбати їх можна в представництвах компанії «Теплодар Україна» в Луцьку, Вінниці, Дніпропетровську, Чернігові та інших містах по всій Україні.