Інфрачервона кабіна відома своєю можливістю забезпечувати глибинне проникнення теплових хвиль у тіло людини. Такий вплив на тіло може зрівнятися з реакцією організму на гарячковий стан. Ще древні цілителі чудово розуміли ефект гарячкового стану організму в боротьбі з різними хворобами. Утворення такої реакції дозволяє організму:

отримувати здатність активно вступати в боротьбу зі шкідливими бактеріями і вірусами;
пригальмовувати швидкість їх розмноження;
збільшувати кількість лейкоцитів, покликаних боротися з інфекційними хворобами.

Користь інфрачервоної кабіни

Сьогодні інфрачервона кабіна широко використовується як допоміжний засіб для підвищення імунітету і опірності простудним захворюванням. Фахівці з'ясували, що під час сеансу в інфрачервоній кабіні в крові людини збільшується вміст гемоглобіну, а також кількість еритроцитів, що поставляють кисень до різних органів. Це забезпечує більш ефективну роботу імунної системи та підвищення опірності організму до різних хвороб. Враховуючи, що інфрачервона кабіна сприяє інтенсивному виведенню з організму токсинів і шлаків, за рахунок рясного потовиділення, то в поєднанні з прогріванням це забезпечує зміцнення здоров'я та збільшення опору хворобам.

Систематичне відвідування інфрачервоної кабіни впливає на роботу імунної системи, як і відвідування лазні з піччю, підвищуючи загальну опірність організму несприятливим впливам зовнішнього середовища та інфекціям. Інфрачервона кабіна стримує процес розмноження вірусів, тому регулярні сеанси дозволять уникнути виникнення простудних захворювань, сприяють успішній боротьбі з захворюваннями, що вже виникли, зменшуючи час необхідний для повного одужання.

За рахунок глибокого прогрівання організму в інфрачервоній кабіні забезпечується більш ефективне лікування від захворювань, які традиційно вимагають прогрівання, наприклад, при бронхітах, пневмоніях, нежиті. Після відвідування інфрачервоної кабіни відзначається стабілізація роботи імунної системи та здатність організму чинити опір захворюванням. Крім відвідування інфрачервоної кабіни також допомагає відвідування повної пара лазні з гімалайською сіллю і маслами евкаліпта.

Інфрачервона кабіна проти застуд та вірусів

Інфрачервона кабіна здатна стримувати процес розмноження вірусів, послаблюючи їх, роблячи млявішими або зовсім знищуючи. Процедура в сауні значно збільшує кількість білих кров'яних тілець в організмі, які при необхідності активно вступають у боротьбу з атакуючими інфекціями і допомагають запобігти застуді або грипу.

Регулярні сеанси в інфрачервоних кабінах Helo, оснащених системою обігріву CarbonFlex не тільки дозволяють запобігти виникненню простудних захворювань, але й допомагають успішно боротися з цими хворобами на самому початку, скорочуючи час хвороби. Мешканці Херсона, Полтави, Чернігова, Черкас та інших українських міст можуть купити інфрачервоні кабіни Helo в компанії «Теплодар Україна» та замовити їх доставку.