Одним з важливих елементів при будівництві лазні є правильний вибір двері в парну. Саме вони приймають на себе всі екстремальні температурні умови і режим підвищеної вологості і покликані зберігати мікроклімат як парної, так і суміжних з нею приміщень. Тому двері для лазні повинні відповідати цілому ряду вимог, дотримання яких гарантує їх довгу і експлуатацію.

Вимоги до дверей в баню

По-перше, двері для лазні повинні бути герметичними. Вони не повинні випускати гаряче повітря і пар за межі парної. Тому одне з головних вимог - максимальна щільність прилягання стулки двері до короба.

По-друге, двері для лазні повинні бути виготовлені з жаростійкого і безпечного матеріалу, що має низький коефіцієнт водопоглинання, інакше вони деформуються в процесі експлуатації.

По-третє, двері для лазні не повинні містити металевих частин, які можуть нагрітися від високої температури і випадково обпекти відвідувачів. Навіть петлі, якими стулка дверей кріпиться до короба, виготовляють зі спеціального сплаву та покривають антикорозійним покриттям. Чи не повинні містити метал наступні елементи:

  • ручки;
  • засувки;
  • петлі;
  • і т.д.

І, нарешті, двері для лазні повинні бути функціональні, зручні в монтажі і легкі в догляді. Вони повинні відповідати дизайну інтер'єру лазні, виглядати стильно і сучасно навіть після кількох років експлуатації.

Скляні двері для лазні

Всім цим вимогам ідеально відповідають скляні двері для лазні від компанії Saunax. Виготовлені з міцного термостійкого скла товщиною 8 мм, обладнані зручними дерев'яною ручкою, ці двері органічно впишуться в будь-який інтер'єр як невеликій приватній лазні, так і ультрасучасного громадського закладу.

Скляні двері для лазні є універсальними, і після переустановлення можуть відкриватися як в праву, так і в ліву сторону. Надійний короб з високоякісної клеєної деревини забезпечений ущільнювачем, що забезпечує герметичність, а асортиментний ряд дозволяє вибрати двері необхідного розміру. За такими дверима просто доглядати - вони легко миються звичайними миючими засобами і надовго зберігають бездоганний зовнішній вигляд.

Купити двері для лазні, які повністю відповідають найвищим вимогам функціональності та безпеки, можна в магазинах компанії «Теплодар Україна».