Починаючи будівництво лазні, необхідно спроектувати парну і ретельно продумати всі деталі і їх установку. Вибираючи дров'яну піч для лазні, ви повинні передбачити систему димовідведення та правильно розрахувати теплову потужність печі.

Печі «Русь-панорама»

Компанія «Теплодар» пропонує дров'яні печі для лазні «Русь-Панорама», які оснащені термостійкої светопрозрачной дверцятами, що дозволяє, перебуваючи в передбаннику милуватися горінням дров. Жароміцний екран має діагональ 17 дюймів, що зовні ідентично каміну закритого типу. Скляна дверцята захистить вас від випадкового вильоту палаючої тріски або іскри. Зовнішня топка має подовжений паливний канал, що дає можливість розмістити дров'яну піч для лазні безпосередньо в парній, а камінну частину крізь стіну вивести в передбанник.

Дров'яні печі «Сахара»

Дров'яні печі для лазні «Сахара» мають лаконічний дизайн і восьмикутний корпус, що дозволяє кам'янкам вписатися в будь-який дизайн інтер'єру. Багатосекційний парогенератор дозволяє воді переходити в пар вже через 15-20 хвилин після розтоплення кам'янки. Ємність для каменів розділений на дві частини, що дозволяє мінералів рівномірно прогріватися з п'яти сторін.

Використовувані камені:

  • талькохлорит;
  • жадеїт;
  • діабаз.

Печі для лазні «Русь»

Дров'яні печі для лазні «Русь» є найбільш збалансованими обігрівачами, з їх допомогою кожен парильник може досить точно отримати бажаний мікроклімат в парній.

Установка бака з водою може бути здійснена двома способами:

  • монтаж на підставі димоходу;
  • монтаж на віддаленій відстані з використанням регістра теплообмінника.

Починаючи з 2006 року, компанія «Теплодар» починає масовий випуск удосконалених дров'яних печей для лазні «Русь» з газовим пальником, що забезпечує роботу обігрівача при відсутності дров. Така система є зручною та економічною, як для тимчасового, так і для постійного використання.

Магазин банного устаткування від компанії «Теплодар Україна» пропонує широкий вибір не тільки дров'яних печей, а й електрокаменок. Наші фахівці допоможуть вам облаштувати парне приміщення з використанням найякісніших матеріалів.