Спроектувати парну класичного виду ви можете самі, проте проектування хаммам потрібно довірити виключно професіоналам. Фахівці компанії «Теплодар Україна» завжди готові в найкоротші терміни створити вам оригінальний проект турецької лазні. Наша компанія має 12 річний досвід будівництва хамам, з прикладами виконаних робіт ви можете ознайомитися у відповідних розділах сайту. 

 

Чим відрізняється хаммам від лазні? 

Найвагомішим відмінністю турецької лазні від російської сауни, є можливість відвідування людьми будь-якої вікової групи, завдяки порівняно невисокій температурі і вологості 80-100%. Якщо фінська сауна, з естетичної точки зору, є досить таки простий, то проект турецької лазні включає в себе безліч оригінальних ідей. 



Хаммам цінується своєю чудовою здатністю розслабляти тіло і очищати організм м'якою парою. Внутрішнє облицювання виконується з якісної італійської плитки з мозаїками східного стилю. Якщо в російській лазні і фінській сауні полиці розташовані на різних рівнях у вигляді ступенів, то хаммам має кілька ніш з різними температурами. Російські лазні і фінські сауни оснащені дров'яними печами або електрокам'янками, хаммам ж має парогенератор, за допомогою якого і досягається висока вологість. 



Прогрів підлоги і стін до температури 40 градусів можна забезпечити декількома способами: 

  • електрична система підігріву; 
  • водний підігрів підлоги. 

Турецькі сауни від Теплодар Україна

Проект турецької лазні від компанії «Теплодар Україна» суворо відповідає всім необхідним стандартам і вимогам. У виробництві і монтажі парної використовується тільки високоякісна сировина, що відповідає всім нормам. Компоненти поставляються з різних країн світу і мають всі необхідні сертифікати якості. Фахівці компанії «Теплодар Україна» з радістю розроблять для вас унікальний проект турецької лазні, з урахуванням всіх ваших побажань і вимог.