Печі-каміни кутові встановлюються на стику стін. Вони служать не тільки джерелом тепла, але і прикрасою приміщення. З архітектурної точки зору такого роду обігрівачі полегшують інтер'єр і скругляють кути. Кутові печі-каміни можуть опалювати не тільки будинок а й окрему баню.

Опалювально-варильний камін ОВ-120

Розглянемо домашній опалювально-варильний камін ОВ-120. Він виробляється компанією «Теплодар», має кутовий і прямий тип установки. Опалювальне приміщення становить до 120м². Такі печі каміни кутові мають розміри 1000 × 650 × 550 мм. Печі такого типу економлять місце завдяки кутовий установки. При цьому зберігаючи всі переваги стандартного каміна.

Скромний зовнішній вигляд, висока тепловіддача і функціональність - все це поєднують в собі печі каміни кутові. Камін оснащений панорамним топкою і має високий ККД у порівнянні з іншими печами. Корпус печі виконаний з якісної сталі, що дозволяє значно збільшити термін служби обігрівача. Тепло-технічні характеристики печі-каміна значно підвищує корпус-конвектор. Всередині топки розташована система внутрішніх дефлекторів, яка підвищує ККД. У той же час вона знижує витрату дров і зменшує кількість газових викидів.

Печі-каміни «Вертикаль»

Компанія «Теплодар» також пропонує печі-каміни «Вертикаль», які виробляються в двох модифікаціях:

  • «Металіка».
  • «Кераміка».

Опалювально-варильна піч для дачі виготовлена ​​з таких термостійких матеріалів, як сталь і чавун. Завдяки своїй потужності, кутова піч-камін здатна опалювати приміщення до 120 куб. м. У комплект печей «Вертикаль» входять тепловідводи, що дозволяють обігрівати суміжні приміщення. Конструкція кутовий печі-каміна передбачає вертикальне завантаження полін, завдяки специфічній вертикальній топки.



Печі-каміни для будинку

Каміни для дому відрізняються не тільки класичним дизайнерським рішенням, але і функціональністю. Також печі кутові оснащені варильною поверхнею, яка служить для приготування і розігрівання їжі. При покупці однієї печі ви отримуєте: камін, опалювальну систему і плиту. Що може бути більш комфортним для заміського будинку?

Печі каміни кутові прикрасять ваш інтер'єр і внесуть в нього оригінальність. Висока функціональність ідеально доповнюється якісною роботою обігрівальної системи. Купити кутові печі-каміни ви можете у представників компанії «Теплодар Україна» з доставкою по всій Україні.