Спорудження хаммаму

 

Якщо російську лазню, «попотівши» з годик, можна змайструвати самому, то з хаммамом (турецькою лазнею) виникне маса проблем. Схід справа тонка. Турецька сауна зажадає від вас не тільки золотих рук, але і чітких знань про принцип побудови такого роду лазень для будинку або дачі. Якщо найближчим часом ви не плануйте їхати до Туреччини і вивчати принципи побудови національної лазні, тоді краще зверніться в нашу компанію. Компанія «Теплодар Україна» професійно побудує хаммам у вас вдома, з огляду на всі ваші вимоги і побажання.

 

Внутрішнє оздоблення лазні починається з двох пунктів, а саме:



  • гідроізоляція;
  • теплоізоляція.

 

Турецька сауна не виняток. Оскільки хаммам - сама волога лазня, то і ізоляція повинна бути набагато краще, ніж у звичайній сауне.Турецкая сауна для дому та дачі наповнена рясним вологою парою, нагнітання якого забезпечує парогенератор. Розраховуючи місце під парну, не забувайте про спеціально відведеному місці під технічне оснащення. Більшість парогенераторів для сауни ставлять в окреме приміщення. Через стіну виводиться трубка в парну, по якій надходить пар.

Оздоблення хаммаму

Турецька сауна не має дерев'яної обробки, як ми звикли бачити в сауні. Всі елементи парної лазні оброблені або кам'яними плитами, або керамічної плиточкой. В особливо розкішних турецьких хамам викладають неповторні дизайнерські мозаїки. Пол і лежанки мають вбудовану систему підігріву. Зазвичай це металопластикові труби, по яких тече гаряча вода. Слідкуйте, щоб температура води була не надто високою. У парній ходять босоніж, тому стать не має обпалювати ноги; це стосується і лежанок.

Турецька сауна дозволяє людині розслабитися і поринути в прекрасний світ Сходу. Компанія «Теплодар Україна» допоможе вам в цьому. Ми з радістю обладнаємо хамам для вас, зробимо його унікальним і оригінальним. Купити обладнання для хамам ви можете в компанії «Теплодар Україна».