Хаммам є гідроізольованим з усіх боків приміщенням. Прогрів підлоги, стін і сидінь здійснюється за допомогою електричної системи опалення або водяного опалення з примусовою циркуляцією в кілька контурів. 
 

Проектування і будівництво хамамів відбувається в кілька основних етапів:

  • визначення технічних можливостей і умов будівництва хамама;
  • створення проекту і розрахунок вартості будівельних робіт;
  • будівництво хамама.



Особливості будівництва турецької лазні 

Стеля в хаммамі не повинна бути рівною, так як через велику кількість пари, що осідає на стіни у вигляді конденсату, вода може крапати на сидячу людину. Стеля виконується у формі купола, що допомагає воді рівномірно стікати і не крапати на відвідувачів. Відповідно висота парної в центрі повинна бути не нижче 270 см. 



Будівництво хаммамів має включати систему вентилювання. Повітря в парній циркулює завдяки витяжці і природної припливної вентиляції. Будь-яка лазня повинна добре провітрюватися і мати доступ кисню. Після закінчення процедури залишки пара витягуються за допомогою потужного вентилятора. Для створення необхідної вологості використовується парогенератор, який автоматично подає пару через спеціальний трубопровід в стіні із сусіднього технічного приміщення. 



Хаммами від Теплодар Україна 



Компанія «Теплодар Україна» здійснює будівництво хаммамів під ключ. Наші фахівці виконують всі види робіт по монтажу і будівництву турецьких лазень. Вам необхідно надати пусте оштукатурене приміщення з підведеним електроживленням, водопроводом і каналізацією. Термін будівництва хаммамів залежить від розміру бажаної лазні та рівня складності. На швидкість будівельних робіт також впливає вид декоративно-оздоблювальних елементів, укладання яких не терпить поспіху.  



Компанія «Теплодар Україна» пропонує проекти турецьких хаммам різного рівня складності: від простих бюджетних, до розкішних парних в східному стилі. Для кожного клієнта ми можемо здійснити індивідуальне будівництво хамама, тому розрахунок цін відбувається на етапі проектування, після того як ви вибираєте облицювальні матеріали і обладнання для турецької сауни. Довіряйте будівництво хаммамів компанії «Теплодар Україна». Ми вже 12 років проводимо облаштування парних по всій території України. При зведенні бань і саун ми використовуємо тільки високоякісні будівельні матеріали і фінське обладнання, що гарантує якість майбутнього хамама.