Інтер'єр хаммама  



Шикарний вид хаммаму надає мозаїка з якісної італійської плитки. Передбанник і душову намагаються виконувати в такому ж стилі як і саму парну, відокремивши їх термостійкої скляними дверима для парних. Посередині парного приміщення знаходиться величезний кам'яний стіл, на якому і відбувається процес остаточного ширяння і масажу. Весь хаммам, включаючи лежанки і полки виконаний з дрібної мозаїки з хитромудрими візерунками, що дає можливість підкреслити розкіш сходу у вашій парної. Основною характеристикою якісного паріння в хаммам, є загальний розслабляючий масаж. 



Хаммами від «Теплодар Україна» 

Хаммами під ключ від компанії «Теплодар Україна» оснащені парогенератором високої якості виробництва компанії Helo. Хаммами можна обладнати насосом-дозатором ароматичних есенцій, що дозволить вам відпочиваючи насолоджуватися лікувальними властивостями ароматерапії. Устаткування цієї торгової марки Helo просте і зручне в експлуатації:  



  • парогенератор HSX-60 CD має потужність 6 кВт, рекомендується встановлювати його в приміщенні об'ємом 5-7 м³, габаритні розміри генератора становлять 340 × 185 × 327 мм; 
  • парогенератор для хаммам Helo HSX-77 CD призначені для невеликих парних приміщень об'ємом від 7 до 10 м³, потужність пристрою становить 7,7 кВт, габаритні розміри генератора - 340 × 185 × 328 мм. 

Компанія «Теплодар Україна» займається обробкою хаммам під ключ. Наші фахівці проводять всі роботи з будівництва хаммамів, в наданому приміщенні від початку і до кінця.